1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Hints Of Infrared On This Seneste Jordan Trainer ST

Discussion in 'World Politics And Finance' started by Saveres, Jul 11, 2017.

 1. Saveres

  Saveres Neophyte

  Hvis du er fan af Jordan Eclipse, debuterede silhuetten bare i en helt ny farvelægning af falmet oliven til denne sommersæson. Den lifestyle sneaker har simpelthen en fuld mesh øvre, der er farvet i det grønne nuance med sorte accenter. Mere tonalt sort ses på snørebånd og tunge, mens Air Jordan-logoet ses i hælen. En ren hvid gummisål forskydes og fuldender udseendet helt. Findes til $ 110, kig efter denne nye farvelægning af Jordan Eclipse på udvalgte jordan ultra.fly butikker og online i dag. Sørg for at besøge vores Air Jordan 6 Low GS Mint Foam hub side nu for skoens seneste release info og up-to-the-minute opdateringer og billeder.


  Paris hostede det årlige Quai 54 internationale streetball mesterskab i sidste weekend, og det ser ud til, at hvert år fortsætter turneringen med at vokse i størrelse og popularitet. Jordan Brand udgav selv jordan eclipse "Quai 54" på udvalgte Foot Locker sted i New York City efterfulgt af en overraskelse Nike SNKRS lancering. Var du en af de heldige få til at samle parret? Pelouse de Reuilly Park i det centrale Paris var et hotspot af hoops og kultur i weekenden med NBA og Jordan Brand stjerner som Jabari Parker, Kemba Walker og Victor Oladipo, der gør optræden til at se Den internationale konkurrence.


  Jordan Brand Training afdeling tilføjer til deres arsenal i foråret med nye premium farveveje af jordan trainer st. Bygget med komfort og stil, uanset om du rammer gymnastiksalen eller gaderne, kommer den alsidige træningssko med en lys og åndbar øvre og FlightFlex-sål enhed i de to farvelægninger, du ser her, med dit valg af en ren hvid / sort / guld combo (med Elefant print mesh ved tåen) eller sort, infrarød og universitet blå. Du kan finde Jordan Trainer ST Premium hos Jordan Brand leverandører som Oneness lige nu.
   

Share This Page